Massage

Je kunt jouw verblijf verrijken met een ontspannende massage of het samen volgen van een praktische massageworkshop. Workshops en massages vinden plaats in een achter de woning gelegen massagepraktijk. De workshops en massages worden gegeven door Kitty Middelham. Kitty is gediplomeerd masseuse. Sinds 26 jaar geeft zij met veel plezier en op deskundige wijze massages en cursussen ontspanningsmassage. Voor meer informatie over deze cursussen zie www.massagepraktijk.net.

Workshops

Alleen gasten van de Bed and Breakfast kunnen gebruik maken van het onderstaande, exclusieve aanbod praktische massage-workshops op maat. De workshops zijn geschikt voor iedereen, maar worden speciaal aanbevolen voor wandelaars van het Pieterpad en andere doorgaande fietsers en wandelaars. Want prima toepasbaar tijdens de volgende etappes!  Als gast in de B&B ontvang je bij elke workshop een handleiding. Bel gerust wanneer je hierover vragen hebt of andere wensen voor een workshop hebt. Tijden in overleg.

 • workshop onderbeen- en voetmassage
  2 personen (1,5 uur; € 59,– per persoon).
 • workshop massage voor de rug, nek en schouders
  2 personen (3 uur; € 110,– per persoon).

Massage

 • Een volledige ontspanningsmassage met warme massage olie (klassieke massage).
  Een massage duurt 75 minuten en kost € 68,–
 • Een hotstonemassage (75 minuten), € 75,–
 • Een dynamische massage (75 minuten), € 68,–
  Deze massage wordt gegeven over kleding heen
 • Een stoelmassage (20 minuten), € 24,50
  Deze massage wordt gegeven over kleding heen; bij 2 personen € 2,50 korting per persoon.

Wellness-arrangement

Je kunt bij B&B Meander ook een wellness-arrangement voor partners of vrienden/vriendinnen boeken. Je boekt dan 1 of 2 nachten de B&B in combinatie met een workshop of  cursus ontspanningsmassage voor 2 personen, eventueel aangevuld met het ontvangen van een professionele ontspanningsmassage. Kijk voor alle verdere informatie voor deze arrangementen inclusief verblijf op de website van de massagepraktijk.

Bed and Breakfast Meander Massage