Massage

Je kunt jouw verblijf verrijken met een ontspannende massage of het samen volgen van een praktische massageworkshop. Workshops en massages vinden plaats in een achter de woning gelegen massagepraktijk. De workshops en massages worden gegeven door Kitty Middelham. Kitty is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer. Sinds 25 jaar geeft zij met veel plezier en op deskundige wijze massages en cursussen ontspanningsmassage. Deze cursussen vinden plaats in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam. Voor meer informatie over deze cursussen zie www.massagepraktijk.net.

Workshops

Alleen gasten van de Bed and Breakfast kunnen gebruik maken van het onderstaande, exclusieve aanbod praktische massage-workshops op maat. De workshops zijn geschikt voor iedereen, maar worden speciaal aanbevolen voor wandelaars van het Pieterpad en andere doorgaande fietsers en wandelaars. Want prima toepasbaar tijdens de volgende etappes!  Als gast in de B&B ontvang je bij elke workshop een handleiding en een flesje massageolie in reisformaat voor onderweg. Bel gerust wanneer je hierover vragen hebt of andere wensen voor een workshop hebt. Tijden in overleg.

 • workshop onderbeen- en voetmassage
  2 personen (1,5 uur; € 50,– per persoon) of 4 personen (2 uur; € 40,– per persoon).
 • workshop massage voor de rug, nek en schouders
  2 personen (2,5 uur; € 100,– per persoon) of 4 personen (3 uur; € 80,– per persoon)
 • Volledige basiscursus Ontspanningsmassage.
  Wanneer je bij Meander verblijft kun je met één overnachting ook een volledige basiscursus Ontspanningsmassage volgen, waarbij je een gehele lichaamsmassage aanleert. Je ontvangt dan naast de handleiding en massageolie ook een certificaat. Een cursus voor 2 personen biedt 9 uren individueel les en kost € 280,–  per persoon. Bij 4 personen: 12 uur les, € 255,– per persoon. 
  De cursus kan in delen verdeeld over twee dagen gevolgd worden. Bij 2 personen kan het desgewenst ook in één lange dag met tussendoor ruime pauzes. Bij deze cursus heb je nog een extraatje: vanaf aanvang op eerste dag tot het einde van de tweede dag volledige beschikking over je kamer of een extra overnachting met 15 euro korting op de kamerprijs (4 personen € 30,– korting). Meer informatie over de inhoud van deze cursus vind je op de massagewebsite.

Massage

 • Een volledige ontspanningsmassage met warme massage olie (klassieke massage).
  Een massage duurt 75 minuten en kost € 68,–
 • Een hotstonemassage (75 minuten), € 75,–
 • Een dynamische massage (75 minuten), € 68,–
  Deze massage wordt gegeven over kleding heen
 • Een stoelmassage (30 minuten), € 24,50
  Deze massage wordt gegeven over kleding heen; bij 2 personen € 2,50 korting per persoon.

 

Bed and Breakfast Meander Massage